Coaching

Wil je jouw drijfveren ontdekken? Laat je coachen door middel van jouw persoonlijke profiel. Met als resultaat: gegarandeerd nieuwe inzichten over jezelf.

Ontdek jouw persoonlijke drijfveren

Via een online vragenlijst van Management Drives meten we wat jou motiveert en waar je prioriteit aan geeft. En ook hoe je tegen je werk aankijkt en hoe dat jouw stijl van denken, doen en communiceren kleurt. Iedereen heeft een eigen drijfveer om zaken te begrijpen, te zoeken naar harmonie en resultaten te behalen. En een eigen drijfveer om zaken te structureren, respect te verwerven en zich veilig te voelen. Deze drijfveren hebben voor iedereen een verschillende intensiteit. Management Drives helpt je om drijfveren van jezelf en anderen te herkennen en te erkennen.

Leer om te gaan met jouw persoonlijke drijfveren

Over jouw persoonlijke drijfveren gaan we in gesprek. Zaken die soms moeilijk onder woorden zijn te brengen, worden vaak ineens concreet en duidelijk. Het is het begin van werken aan jezelf. Ik ga altijd uit van jouw kracht. Minder aanwezige drijfveren kun je niet ontwikkelen. Je bent wie je bent. Wel kunnen we werken aan de volwassenheid van de drijfveren en de manier waarop jij met je valkuilen omgaat.

Wat komt er aan bod?

  • Waar word je door gedreven?
  • Waar liggen jouw barrières?
  • Waar krijg je energie van?
  • Wat kost je energie?
  • Hoe kun je ontwikkelen?
  • Hoe versterk je je persoonlijke effectiviteit?

Uren en kosten

Je ontvangt van mij een link naar de vragenlijst van Management Drives. De vragenlijst invullen kost je 20 minuten. Daarna neem ik contact met je op om een afspraak te maken. In een coachgesprek van 2 uur bespreken we dan jouw persoonlijkheidsprofiel.

De kosten voor een persoonlijkheidsprofiel en een twee-uur durend coachgesprek zijn € 425,- (exclusief 21% BTW).

Klik hier om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

MD_certified_partner_fc