Coaching bij stress of burn-out

Ervaar je symptomen van stress of burn-out? Ervaar je invloed daarvan op jouw werk en  zoek je iemand die jou effectief kan coachen? Als coach kijk ik met je mee hoe je energie kan terugwinnen.

Intakegesprek

Tijdens een eerste gesprek maken we kennis om te zien of mijn werkwijze past bij jouw vraag. Wat heb je nodig? Waar ben je naar op zoek? Vanuit het gesprek ontstaat een plan van aanpak.

Plan van aanpak

Als de klik er is, maken we een vervolgafspraak om het plan van aanpak af te stemmen en vast te leggen. Zo gaan we bijvoorbeeld over jouw persoonlijke drijfveren in gesprek. Het is het begin van werken aan jezelf. Ik ga altijd uit van jouw kracht. Mijn drijfveer is het om jou op een praktische en persoonlijke manier te helpen om in jouw kracht te staan. In gesprek en door verschillende oefeningen werken we aan het versterken van jouw energie.

Sessies en kosten

Het intakegesprek is zonder kosten. Bij de bespreking van de het plan van aanpak maken we een inschatting hoeveel sessies we nodig hebben. Dit kan gedurende het proces nog aangepast worden. Iedere sessie duurt 1,5 uur en kost € 195,- (exclusief 21% BTW).

Klik hier om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.