Wie ben ik?

Altijd op zoek naar het onbekende. En het liefst altijd onderweg naar iets moois. Ik word gedreven door nieuwsgierigheid naar mensen, gedachten en inzichten. Mijn naam is Harriet Aans. En mijn bedrijfsnaam ook. Helder! Want de diensten die ik aanbied draaien om het contact tussen de opdrachtgever en mij.

portretfotografie

Mijn studie: ‘Als je doet wat je leuk vindt, dan kun je het ook’

Ik koos de studie Talen en Culturen van Zuidoost Azië en Oceanië. Was het economisch gezien verstandiger geweest Bedrijfskunde, Economie of Chinees te gaan studeren? Ik geloofde dat ik een studie goed zou volbrengen als ik er energie uit zou halen. Zo bleek!

Mijn loopbaan: ‘een route langs verantwoordelijkheid’

Al jong voelde ik me voor veel dingen verantwoordelijk. Dat leidde tot functies waarin ik ook die verantwoordelijkheid kreeg. In de werving- en selectiebranche werkte ik van intercedente tot algemeen directeur. Inmiddels ben ik in de fase dat ik bewust verantwoordelijkheid neem en geef. Graag help ik jou bij je zoektocht naar verantwoordelijkheid ten opzichte van jezelf, jouw team en jouw organisatie. Waarbij je ook van mij hoort op welke momenten je even geen verantwoordelijkheid hoeft te nemen.

Mijn kernwaarden: ‘authenticiteit, oprechtheid en verbinding’

Ik heb mensen om mij heen gevraagd mij te omschrijven. Zowel zakelijk als privé typeren ze mij als eerlijk, loyaal en betrouwbaar. En ook als inlevend, inspirerend en uitnodigend. Ik benoem zaken zoals ze zijn. Een vriend zei: ‘Als jij iets aangaat dan sta je er ook voor. Zowel voor vrienden als voor werk. Dat is loyaal, maar ook authentiek. In de zin dat je echte verbinding zoekt en daar zorgvuldig mee bent. Je kunt in een contact moeilijk ‘onecht’ zijn. Of beter gezegd: dat wil je niet!’

Laten we elkaar ontmoeten!

Mijn focus ligt op leiderschap voor je carrière. Door persoonlijke groei en het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen energie. Spreekt dat je aan? Neem dan contact met me op. Wil je meer weten over mijn werkervaring? Lees mijn LinkedIn-profiel. Of mail of bel me. Ik hoor graag van je.

Contact