Coaching bij stress of burn-out in je team

Ken je iemand die symptomen van stress ervaart? Ervaar je zelf invloed daarvan op jouw werk of zoek je iemand om jouw collega met stress-of burn-outklachten effectief te coachen? Als coach help ik bij het verminderen van stress-symptomen en het terugwinnen van energie.

Intakegesprek

Tijdens een eerste gesprek maken we kennis om te zien of mijn werkwijze past bij de vraag. Wat is er nodig? Waar is de gecoachte naar op zoek? Vanuit het gesprek ontstaat een plan van aanpak.

Plan van aanpak

Als het vertrouwen er is tussen de gecoachte en mij, maken we een vervolgafspraak om de grote lijnen van het plan van aanpak af te stemmen en vast te leggen. Het is het begin van werken aan jezelf. Ik ga altijd uit van de kracht van de gecoachte. Mijn drijfveer is het om op een praktische en persoonlijke manier te helpen. In gesprek en door verschillende oefeningen werken we aan het versterken van energie.

Sessies en kosten

Het intakegesprek is zonder kosten. Bij de bespreking van de het plan van aanpak maken we een inschatting hoeveel sessies we nodig hebben. Dit kan gedurende het proces nog aangepast worden. Iedere sessie duurt 1,5 uur en kost € 150,- (exclusief 21% BTW).

Klik hier om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.