Teamwork

Zoek je naar betere samenwerking in je team? Zit jouw team in een stormachtige periode of juist op een doodlopend spoor? Hulp bij communicatie kan de uitkomst zijn. Elkaar beter leren kennen en uitspreken van verwachtingen. Dat geeft lucht en maakt de samenwerking beter.

Ontdek elkaars persoonlijke drijfveren via Management DrivesiStock_000040346300Large

Management Drives heeft een prachtig tool om meer inzicht te krijgen in je eigen persoonlijke drijfveren en die van je collega’s. Als gecertificeerd trainer van Management Drives plan ik graag een dagsessie met jullie team. We kijken dan via de verschillende persoonlijkheidsprofielen naar het teamprofiel. Wat is ieders inbreng? En welke rol of taak kun je van elkaar het beste vragen?

Een teamdag vol eye-openers… 

Het eerste deel van de teamdag beantwoorden alle teamleden vragen over de cultuur en organisatie in het team. Direct daarna licht ik jullie persoonlijke profielen en het teamprofiel toe, ontstaan uit een vooraf ingevulde online vragenlijst. In het tweede deel ligt de focus op ontwikkelkansen. We bespreken de cultuur in relatie tot jullie teamprofiel. Welke ontwikkelrichtingen en performanceverbeteringen zijn er mogelijk? Tot slot gaan jullie als team aan de slag om hier praktisch handen en voeten aan te geven. We sluiten af met concrete verbeterafspraken.

of een programma op maat

Management Drives kunnen we individueel toepassen en/of voor het hele team. We kunnen een teamdag ook over meerdere momenten verdelen. Of we plannen individuele gesprekken met elk teamlid, gevolgd door een kortere, maar directe teamsessie. Ik vertel je graag meer over de tool en de mogelijkheden!

Klik hier om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

Internationaal team

Voor internationale teamleden wordt de Management Drives vragenlijst in meer dan 25 talen aangeboden. Ik train jouw team met hetzelfde enthousiasme in het Engels, Duits of Nederlands.

MD_certified_partner_fc