Referenties

Als ad interim heeft Harriet de afgelopen periode zich met passie en toewijding bezig gehouden met o.a. de HR zaken binnen onze organisatie. Ik heb haar in deze periode leren kennen als een warm, integer en betrokken persoon met zonder twijfel verstand van zaken. Een fijn mens om mee samen te werken. Dank voor je steun en luisterend oor, ik hoop dat onze wegen elkaar nog eens gaan kruisen in de toekomst!

Product Owner, N├ętive VMS BV

Op zoek naar een nieuwe werkomgeving……een mooie ontdekkingstocht waarbij ik samen met Harriet naar o.a. mijn drijfveren heb gekeken.
Tuurlijk, ik krijg een mooi boek, met daarin verschillende grafieken en uitleg over mijn persoonlijkheidsprofiel, maar vooral het gesprek met Harriet geeft veel verduidelijking.
Enthousiast, met kennis van zaken, heldere uitleg met duidelijke voorbeelden maakt het tot een inspirerend gesprek. Het heeft mij de bevestiging gegeven dat het tijd is voor verandering!

Femke Veerman, Coachee

Harriet heeft een groot aantal trainingen verzorgd bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het mooie aan samenwerken met Harriet is dat ze altijd haar afspraken na komt, ze heeft alles steeds weer goed voorbereid (nog voordat je er zelf aan denkt) en zorgt voor een heldere terugkoppeling na de training. Ze heeft kennis van zaken, wat niet alleen naar voren komt tijdens haar trainingen maar ook wanneer ik haar bel met een D&I vraagstuk. Hopelijk tot gauw weer ergens, Harriet!

Adviseur D&I, Ministerie van SZW

During a recent Management Drives workshop with our mixed Bulgarian-Dutch management team, Harriet proved to be a valuable facilitator. Her effort, both in preparation, execution and follow up significantly contributed to our ambitions to improve team performance.

Teus Stam, Interim and Project Manager